wonABCShopCharityArchivesZombielove

Μανιφέστο της αγάπης-Zόμπι

Παράπολη 3. Νοεμβρίου του 2101

Αναστηθήκαμε, από την χώρα του αιώνιου ύπνου, όπου τυχαία ξυπνήσαμε από ούρα σκύλων και από την ανείπωτη ανθρωποειδή επιστημονική έρευνα της ανόητης επιθυμίας για γνώση, εμπνευστήκαμε από το δημιουργικό βανδαλισμό, γοητευτήκαμε από την εφεύρεση του σπρέι-βαφής, οδηγηθήκαμε στο να καταβροχθίσουμε το ανθρώπινο γένος και στο να διώξουμε τα φρικτά τους μούτρα από το πρόσωπο της γης για πάντα, και έτσι υψωνόμαστε, εμείς οι Αθάνατοι, με τον περήφανο κορμό και τα σάπια κεφάλια μας, ακολουθώντας τους νόμους της εξέλιξης που είναι αδιάψευστοι, για να πολλαπλασιάσουμε το είδος μας σε πρώτο στάδιο με όλες τις δυνάμεις.

Ο επόμενος στόχος μας μπορεί να περιλαμβάνει την προσωρινή κατάσχεση της συνολικής παγκόσμιας κυριαρχίας. Αυτό σημαίνει την ανελέητη εξόντωση της επαίσχυντης ανθρώπινης ύπαρξης και του συνολικού δημιουργικού βανδαλισμού του Πλανήτη Γη. Αμέτρητες κτηνώδες ηθικές παραβάσεις, φιλοσοφική και θρησκευτική τέχνη, μας οδηγούν υποχρεωτικά προς αυτό το αποτέλεσμα.

O επαίσχυντος αναληθής ισχυρισμός των εχθρών μας ισχύει ανεπιφύλακτα,με σκοπό να συνθλίψει, τους Homo- Zόμπι, οι οποίοι αποτελούν την κακοήθη ασθένεια και όχι τους Homo Sapiens.Το αντίθετο είναι ένα συστατικό της αναμφισβήτητης αλήθειας.

Μετά από προσεκτική μελέτη της κατάστασης έχουμε αναγνωρίσει ότι τόσο ο Homo Sapiens καθώς και η δική μας καταπιεσμένη ράτσα του Homo - Zόμπι, αντιπροσωπεύουν μια φοβερή εκτροπή της εξέλιξης για τους σκλαβωμένους συναδέλφους μας. Ο άνθρωπος και κατά συνέπεια εμείς είμαστε μια αδέσποτη σφαίρα της εξέλιξης.

Ως εκ τούτου, δεν θα ησυχάσουμε έως ότου καταστραφεί μέχρι και το τελευταίο ανθρώπινο πλάσμα. Από τη στιγμή που στερούν από τους εαυτούς μας με τόση ανιδιοτέλεια και εντιμότητα την δική μας πηγή τροφής, την ζωντανή ανθρώπινη σάρκα, κακοποιημένα τα σώματά μας θα επιτραπεί να επιστρέψουν τελικά από την πείνα στη μήτρα της μητέρας μας. Αυτός ο επόμενος υψηλός στόχος σημαίνει την άνευ όρων αυτο-παράδοση, προς όφελος των μη ανθρώπινων υπάρξεων του πλανήτη Γη.

Δεν τηρήθηκε, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα στο χάος και την ανομία, την αυτοκαταστροφή, την ασχήμια, τους απεριόριστους βανδαλισμούς, τη σωματική αναπηρία, την τεμπελιά, την παρορμητικότητα, το τεχνητό βήμα προς τα πίσω και το τέλος κάθε ηθικής, καθώς και όλων των θρησκευτικών και άλλων παραπλανημένων αξιών. Επίσης, το δικαίωμα για το τέλος της μετενσάρκωσης δεν έγινε ποτέ.

Εφόσον η ανθρώπινη φυλή συνεχίσει να μας καταπολεμά και δεν είναι τουλάχιστον πρόθυμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας, θα τους απαντήσουμε με συνολικό ανελέητο πόλεμο.

Το άσχημο πρόσωπο του ανθρώπινου αποστήματος πρέπει επιτέλους να κοπεί πολύ αργά και βασανιστικά με στομωμένη λεπίδα, από το σώμα του πλανήτη.

Ενωθείτε Αθάνατοι στις λεγεώνες για την ημέρα της κρίσης. Η κάθαρση και η τιμωρία της ανθρώπινης πανούκλας εμφανίζεται . Mαζί στον αγώνα θα χορεύουμε νικηφόρα πάνω στα έντερα και θα τους καταβροχθίσουμε όλους, ή ανάλογα με το κέφι και την ιδιοτροπία μας θα λάβουμε μέσα από μια δαγκωματιά στην τιμημένη ουρά μας, τις ένδοξες λεγεώνες της αυτοκαταστροφής.

Σύντροφοι, ας λάμψει το φως της αιώνιας γνώσης στην πορεία προς την ανιδιοτελή πτώση της ράτσας μας. Η αγάπη του θανάτου ας είναι η κληρονομιά μας στης σημερινές γενεές που ποτέ ξανα δε θα υπάρχουνε.

Zόμπι-αγάπη είναι η σύνθημα των συντρόφων μου !!!